2106645230 6944365993 Παιανία, Αττικής
Search Close
hero image
Facebook
 

Antonis Chaniotis Marbles
Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων & Γρανιτών Παιανία Αττική


Η επιχείρησή μας “Antonis Chaniotis Marbles” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Παιανία, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία από το 1976 δραστηριοποιείται με την εμπορία και επεξεργασία μαρμάρων, προσφέροντας πάντα ποιοτικά προϊόντα, σε οικονομικές τιμές.

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο εργοστάσιο επεξεργασίας μαρμάρων και γρανιτών, με άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο πάντα να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά προϊόντα για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε με μάρμαρα και γρανίτες.

Με γνώση, τεχνογνωσία και συνέπεια, η επιχείρησή μας, σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα μαρμάρων και γρανιτών, από όλη την Ελλάδα και για κάθε εφαρμογή.

 
 
     
     
     
 
 
ΣΥΝΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Παράλληλα, χάρη στα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, μπορούμε να δώσουμε στα μάρμαρα και στους γρανίτες το σχήμα και τις διαστάσεις που επιθυμείτε για την κατασκευή που θέλετε να υλοποιήσετε.  Μπορούμε να σας προτείνουμε και να δώσουμε λύσεις για πιθανές συνθέσεις και συνδυασμούς υλικών που θα μπορούσατε να κάνετε σε τζάκια, σκάλες, πάγκους κουζίνας, μπάνιου και δάπεδα.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να δώσουμε κάθε πληροφορία, προκειμένου να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Θα σας προτείνουμε την κατάλληλα επιλογή υλικού σε σχέση με το κόστος και την εφαρμογή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας προϊόντα άριστης ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή του.
 
 
     
     
     
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας
δώσετε την παραγγελία σας.